Jag vill bli uppringd: Ring upp oss: 0735-330 774

Partners

Äventyrsbanan i Stockholm

Hos Äventyrsbanan får ni en spännande, aktiv och rolig personaldag med massor av frisk luft. I Erstaviks unika skog, endast en kvarts bilresa från Stockholms city, erbjuder vi en härlig back to basics-konferens mitt i naturen!
Vår handsnickrade timmerkåta är basen för ert besök, där den centralt placerade braskaminen ser till att den rätta vildmarkänslan infinner sig.

Läs mer »

City Conference Centre Stockholm

Det unika med Stockholm City Conference Centre är att våra konferenslokaler ligger mitt i city. Bara några minuter från T-Centralen, med 5000 hotellrum på gångavstånd. Vi hjälper dig med allt från styrelsemötet till bolagsstämman och den internationella stor-kongressen. Mitt i stans vimmel finns vi med den bästa service du kan önska dig, med avancerad teknik och förstklassig mat och dryck.

Läs mer »

FAGERUDD Konferens

Miljön på Fagerudd är som gjord för att uppleva och genomföra inspirerande aktiviteter med jobbet i goda kollegors sällskap. Naturen, den rofyllda atmosfären och den uppfriskande grönskan bjuder tillsammans in till lust. Leklust. Lust att bygga team. Lust att tävla. Lust att andas in. Och lust att bara njuta. Precis den avkoppling som krävs efter en hård mötesdag i konferenslokalen.

Läs mer »

Ballbreaker

Ballbreaker tillhandahåller dagligen konferenslösningar som kan innehålla allt från enstaka aktivitetstimmar eller konferensrum. Detta till olika paketerade eller skräddarsydda upplägg på halv, hel och flerdagsprogram. Med alla ingredienser som krävs för en lyckad konferens under samma tak så slipper ni som gäst tidskrävande planering och transporter. På så vis får ni mycket kvalitétstid tillsammans.

Läs mer »

Siggesta Gård - Konferens & Events på Herrgård Värmdö

Välkommen till en modern konferensgård på Värmdö för exklusiva möten med högre krav. Vi arbetar enligt en modell som utgår från kundens behov. Hos oss kan du förutom högklassiga lokaler och bästa service också få hjälp med att planera ditt möte och fylla dagen med innehåll som ger största vinning för dig som kund.

Läs mer »

Trosa Stadshotell & Spa

Lugn och fin miljö för konferens med möjlighet till olika aktiviteter som provningar, spa, skärgårdstur, kajak, vandring på Sörmlandsleden eller bara njuta av Trosa med dess vackra promenader utefter ån, besöka butiker och caféer. Trosa ligger ca 55 min med direktbuss från Liljeholmen, Stockholm.
Baspaket innehåller konferenslokal anpassad efter antal deltagare, logi och frukost, förmiddagsfika med smörgås, tvårätters lunch med Loka/lättöl/kaffe, afternoon tea-buffé och tvårättersmiddag med Loka/lättöl.
1890:-/p dubbelrum 2170:-/p enkelrum

Läs mer »